electrische hokker breed inzetbaar

Om te kunnen koken op plaatsen waar géén open vuur gebruikt mag worden hebben we op 23 december 2007 enkele electriche hokkers in het assortiment opgenomen. Met een krachtige 3500 Watt kookplaat en een 230 Volt aansluiting is deze keukenhulp breed inzetbaar.

 

extra items trendy servieslijn

Onze Trendy Servieslijn is een absolute topper. Door de strakke vormgeving en de moderne off-white uitstraling is deze moderne servieslijn breed inzetbaar. De servieslijn is 20 november j.l. uitgebreid met espresso kop 9 cl & schotel en mokken van 28 cl.

 

Max Havelaar koffie

Vanaf 13 november 2007 zijn we overgestapt op koffie met het Max Havelaar keurmerk. Het Max Havelaar Keurmerk garandeert dat voor de koffie een eerlijke prijs betaald wordt. Zo krijgt de koffieboer een kans om duurzaam te verbouwen en zelf de armoede te bestrijden.

Naast deze overstap hebben we nog meer MVO verantwoorde overstappen gemaakt. Voor de interne papierstroom gebruiken we 100% kringlooppapier. Voor de papierwerk met onze afnemers zoals enveloppen en correspondentie zijn we overgestapt op Biotop papier.

 

nieuwe vaatwasser maakt poleren overbodig

vaatwasmachine bij Triade Party Rent

Met de uitbreiding van het aantal m2 op 20 oktober 2007 heeft Triade Party Rent heeft een nieuwe 4 tanks Rhima vaatwasmachine in gebruik genomen. In combinatie met osmosewater en een automatische dosering van zeep & naglans van Diversey zorgt dit voor een helder wasresultaat. Het glaswerk is klaar voor gebruik en vooraf poleren is overbodig.

 

ovens rijdend te vervoeren

Géén gesleep met zware ovens. Al onze ovens zijn vanaf 3 oktober 2007 voorzien van een handige rijdende kooi. De oven staat hierdoor op de juiste werkhoogte. Onder de oven is voldoende afzetruimte aanwezig.

 

overstap groene stroom

windmolenpark in de polder

Op 1 juli 2007 zijn we overgestapt op Groene stroom. Deze CO2 neutrale electriciteit wordt opgewekt uit duurzame bronnen, hierdoor raken de natuur en de atmosfeer minder vervuild. Zo helpt Triade Party Rent mee om de klimaatverandering tegen te gaan. De overstap op ECO stroom zorgt voor een jaarlijkse reductie van 3 ton CO2 op onze milieubarometer.