diverse borden etagère in het assortiment

Voor een feestelijk tintje op uw buffet of op aan tafel. Serveer uw selectie van koude & warme voorgerechten op onze 3-laags borden etagère. Door losse borden aan te passen aan uw servieslijn.
Op uw hightea mag de stijvolle etagère bonbonnière niet ontbreken. In te zetten voor friandise of bonbons bij de koffie. Aan tafel geserveerd of op het buffet.

 

overstap van Postbank naar Triodos Bank

De aankomende overstap van de Postbank naar ING Bank heeft ons op 23 september 2008 doen besluiten om over te stappen naar de Triodos. De Triodos Bank is zonder twijfel de meest groene bank van Nederland en aangezien Triade Party Rent een groene bedrijfsvoering heeft past dat prima bij ons. Triodos Bank blijf naast de Rabobank de tweede bank waar we mee gaan bankieren.

 

spetterend tuinfeest in kockengen


Zaterdag 5 juli j.l. was een zonnige zomeravond. Bij een schitterend huis onder de rook van Kockengen waren onze materialen prima op zijn plaats. De "dresscode" van het feest was zwart. Zwarte stretch statafel afrokken en natuurlijk zwarte zitzakken! Lekker loungen, dansen en chillen op de muziek van een goede DJ.

 

de geest uit de fles

buffet pandhof domkerk voetbal podium academiegbouw


Op zaterdag 21 juni j.l. was het Academiegebouw in Utrecht het middelpunt van het jaarfeest van de faculteit Geesteswetenschappen. De thema's: eten, kijken, luisteren en doen waren over de diverse ruimtes verdeeld. De gasten konden o.a. Chillen in de Jazz Lounge, drinken & eten bij de bar & buffet in de Pandhof en de kwartfinale van de EK voetbal wedstrijd Nederland - Rusland kijken op een groot scherm in de Aula.
Door Triade Party Rent werden statafels en buffetten geleverd en de nodige mastiek. In de Aula van het Academiegebouw bouwden we het grasgroene voetbal podium op!

 

lenteknaller .nl

 

Op ludieke wijze hebben we op 12 april j.l. alle afnemers en prospects attent gemaakt op het begin van de lente. Na een periode van plannen maken en onderhoud voor ons weer langzaam het begin van het nieuwe verhuurseizoen. Door middel van een ansichtkaart en een speciale lenteknaller.nl website hebben we deze start gecommuniceerd. We kregen veel enthousiaste reacties van onze afnemers. De actie met de ansichtkaarten krijgt dus zeker een vervolg!

 

triade party rent faciliteert uitvaart

Op zaterdag 5 april j.l. hadden we een niet alledaagse opdracht. Meestal worden onze materialen verhuurd aan bijeenkomsten en evenementen waarvoor een leuke aanleiding is. Echter, dit keer stonden onze huurmaterialen in Museum Speelklok in Utrecht. Hier werd een uitvaart plechtigheid gehouden waarvoor Triade Party Rent de stoelen, het podium en het katheder geleverd heeft.

 

sponsoring Anak Wayang nederland
 

 

Op zaterdag 22 maart j.l. had stichting Anak Wayang Nederland weer een knallend Naald & Kraak feest in de DB-studio in Utrecht. Wij sponsoren op dit evenement de garderobe zodat Anak Wayang het geld wat ze hiermee verdienen kunnen besteden aan het goede doel. En zoals je ziet waren ze daar erg blij mee.