margriet kerstnummer

Wat schetst onze verbazing dat Triade Party Rent samen met 4 andere verhuurbedrijven in het kerstnummer van dit Nederlandse vrouwenblad prijkt. Voor het organiseren van uw thuisfeest bent u bij deze verhuurkanjers aan het juiste adres.

 

houten cafe de paris bistrosets

 bistroset - cafe de paris
 

Voor een ultieme buitenbeleving heeft Triade Party Rent houten Bistrosets in de verhuur. De set bestaat uit één tafel en vier stoelen. Deze sets zijn in eigen beheer gefabriceerd van Fins Berkenhout. Deze degelijke sets kunnen tegen een stootje en voldoen aan onze MVO-eisen.
Het tijdloze ontwerp doet denken aan de Franse Café de Paris Bistrosets. Het meubilair kan worden gehuurd voor een tuinfeest of een heerlijke picknick. Ook op een festival kan dit houten meubilair niet ontbreken.

 

Giro d'Italia diner in de Janskerk

 giro d'italia janskerk utrecht


De wielrenners van de Giro d'Italia zijn na hun laatste etappe vanuit Middelburg weer terug naar Italië. Dinsdagavond 11 mei 2010 is bestuurlijk en zakelijk Utrecht aanwezig om samen met Italiaanse en Nederlandse zakenmensen lekker te genieten van de verlenging van de Giro. Temidden van de tentoonstelling "Sport en Design" gebruiken de officials het diner met Italiaanse lekkernijen. Harpiste Mirjam Rietberg is vanavond van de partij voor de vrolijke noot.
Triade Party Rent levert het meubilair en mastiek. Compleet ingedekte tafels met tafellinnen, luxe trendy servies en glaswerk. Buiten staken de vuilnismannen en valt de regen met bakken uit de lucht. Dat mag de pret niet drukken. Salute!

 

biologisch afbreekbaar vaatwassen

In februari 2010 we zijn overgestapt op een vaatwasmiddel en een naglansmiddel dat volledig biologisch afbreekbaar is. In combinatie met de automatische productdosering zorgt dit voor een lagere milieubelasting en lagere waskosten per waskorf. De producten voldoen aan de Europese criteria en dragen het Nordic Swan logo.