jaarverslag ICCO - Fair Climate Fund

Door de groene bedrijfsvoering komt Triade Party Rent steeds beter in beeld. Zo zijn we gevraagd om in het jaarverslag van ICCO / Fair Climate Fund een artikel te schrijven over ons klimaatneutrale ondernemen. Natuurlijk pakken we die free publicity met beide handen aan. Vanochtend hebben we een mooie foto geschoten. (Fair Climate Fund is de organisatie waar wij onze CO2 compensatie hebben ondergebracht). 
 

Dies Natalis Universiteit Utrecht

aula dies Academiegebouw

Veel duurzame tradities, vrijdag 25 maart j.l. op het Utrechtse Domplein en het Academiegebouw. Voornamelijke grijze mannen in toga's met witte befjes die oude latijnse liederen zingen en in processie lopen. Het was voornamelijk traditie wat de klok sloog. Hier en daar werden de zwarte toga's onderbroken voor een gewoon kostuum of een mantelpakje. 's Avonds schuiven de gasten aan in de aula van het Academiegebouw voor een traditionele maaltijd. 
 

Lentelunch diabetesfonds

NS "Station Amersfoort" diabetesfonds "Pierre Wind"                    NS Station Amersfoort diabetesfonds "Pierre Wind"

Het was een feestelijke Diabetes Lente Lunch; een lange tafel op station Amersfoort Centraal voor vijftig mensen met diabetes. Een lekkere gezonde lunch ter plekke gekookt door de jarige topkok Pierre Wind, toegelicht door acteur Barry Atsma. Die presenteerde de nieuwe voedingsbrochure ‘Lekker en gezond eten met diabetes’ van het Diabetes Fonds.
(fotograaf: Frank van Dam - lookaround.nl)
 

happietaria

Misschien heeft u hier nooit van gehoord. Een Happietaria is een tijdelijk restaurant gerund door studenten. Omdat alles in het restaurant door sponsoring is verkregen, is het mogelijk om gedurende drie weken geld in te zamelen voor het goede doel. Triade Party Rent sponsort Happietaria Utrecht al een aantal jaren in natura door het leveren van servies, glaswerk en keukenapparatuur.
Op maandag 28 februari j.l. heeft Happietaria Utrecht de deuren geopend. De officiële opening was in handen van tweede kamerlid André Rouvoet. In zijn toespraak stond hij uitgebreid stil bij het nut van de happietaria's. De officiële openingshandeling was het tappen van een biertje, het resultaat was twee vingers bier en de rest schuim. Het mocht de pret niet drukken, na dit moment was Happietaria Utrecht geopend. 
 

bedrijfsbezoek greenpoint stichtse vecht

champagenkoeler bowl                   Mark van der Horst bij bedrijfsbezoek greenpoint Stichtse vecht

Tijdens het bedrijfsbezoek van Greenpoint Stichtse Vecht aan Triade Party Rent op donderdag 27 januari 2011 hield Mark van der Horst een inspirerend verhaal over het nut van MVO in zijn bedrijf. Aan de hand van een presentatie liet Mark zien dat ieder bedrijf snel en eenvoudig met MVO aan de slag kan. MVO is budgetneutraal in te passen in iedere bedrijfsvoering.
 

duurzaamheidsverslag

Graag communiceren we duidelijk over ons MVO beleid. Een transparante manier hiervoor is het toevoegen van een duurzaamheidsverslag aan de financiele jaarrekening. Enkele punten hieruit zijn o.a. de sponsoring van goede doelen waaronder; Happietaria, Childright Fund en het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Belangrijkste in het duurzaamheidsverslag 2010 is de CO2 reductie van 30% ten opzichte van het peiljaar 2006. Het monitoren d.m.v. de milieubarometer werpt dus duidelijk vruchten af!