Hevige sneeuw tijdens winter 2012

 Triade Party Rent Winter 2012 sneeuw koek en zopie

Het voorspelde noodweer in de ochtendspits door de hevige sneeuwval lijkt mee te vallen. Met de sneeuwschuiver in de hand houden we het voor de deur redelijk sneeuwvrij. De fietsen zijn ingesneeuwd maar vallen door de rode zadeldekjes goed op. We hebben bij het transport gelukkig weinig oponthoud gehad door de sneeuwval.
 

TV Wartburg tijdens filmfestival Utrecht

 Filmfestival - TV Wartburg

Tijdens het Nederlandse Filmfestival in Utrecht, trok TV Wartburg veel bekijks. De kleinste openlucht bioscoop van Nederland, heeft helemaal in de juiste sfeer gekozen voor onze houten klapstoelen. Lekker basic; zonder rode loper & paparazzi. 

 

Vrede van Utrecht tijdens Utrecht Uitfeest

 TriadeParty Rent - Utrecht uitfeest 2012

Zondag 2 september j.l. was het Uitfeest in Utrecht. Voor de Vrede van Utrecht bouwden we een podium. Het was de hele dag gezellig druk in de stad, vanwege het diverse programma, de koopzondag en natuurlijk het lekkere weer! Het podium in deze opstelling bouwden we ook voor festival de beschaving.
 

Mobiele wijnbar

 mobiele wijnbar houten bistrosets

De mobiele wijnbar in de gerestaureerde Citroen HY uit 1972 straalt een bijzonder Frans sfeertje uit. De houten Café de Paris bistrosets van Triade Party Rent passen hier prima bij en maken de bijeenkomst compleet. De wijnbar bij uw eigen bedrijf of voor een buurtfeest of straatfeest zal uw gasten doen verbazen. De mobiele wijnbar is rechtstreeks te huur bij Proefgoed.nl.
 

Museum van Zuilen

museum van zuilen bistrosets

Bij het Museum van Zuilen was woensdag 23 mei j.l. van 12 tot 14 uur de live-uitzending van het Radio M programma AAN TAFEL. Door de sponsoren en het mooie weer een enorm succes. Met dank aan Banketbakkerij Steentjes, Côte d'Or, Slijterij Zuilen, Miss Leslie cup cakes & Triade Party Rent. Deze radio-uitzending was de start van diverse activiteiten in het kader van het 200-jarig jubileum van de Amsterdamsestraatweg in Utrecht (zuilen). 
 

Kunststripbeurs

Zaterdag 31 maart j.l. was de 3e editie van de kunststripbeurs in de Janskerk in Utrecht. Zo'n zeventig illustratoren en (strip) tekenaars tonen & verkopen er hun werk. Triade Party Rent was gevraagd om de tafels & stoelen voor de standhouders te leveren en het glaswerk voor de netwerkborrel na het event. 
 

Happietaria

In aanwezigheid van vele gasten heeft Mirjam Sterk, kamerlid voor het CDA, Happietaria Utrecht geopend. Onder de gasten de sponsoren van dit tijdelijke goede doelen restaurant. Maar ook veel bestuursleden van studentenverenigingen. De editie 2012 van Happietaria bracht door de inzet van vele vrijwilligers en sponsoren euro 26.442,30 op. Van dit geld kan door ontwikkel organisatie Tear een voedselzekerheid programma in het noordoosten van Oeganda gesteund worden. 
 

Neude on Ice

neude on ice zuurkoolfestijn utrecht

Wel een koudegolf & elfstedenkoorts, maar net niet koud genoeg voor de tocht der tochten. Op het Neude in Utrecht werd een overdekte ijsbaan voor Neude on Ice ingericht. Op zondag 12 februari j.l. deden 185 gasten onder de naam "Elzasser zuurkoolfestijn" zich tegoed aan culinaire winterkost. Grotendeels gekookt door koks van restaurant Wilhelminapark