vechtstreek kerst- & inspiratie event 2013

Op zaterdag 2 november 2013 was het "vechtstreek kerst- en inspiratie event". In een winkelruimte aan de Kaatsbaan 32 in Maarssen was het tussen elf en drie gezellig druk. De bezoekers kwamen ideeën opdoen voor sfeervolle feestdagen. Op 225 m2 was door Maarssense ondernemers een kerst popup store ingericht met diverse items die de feestdagen zo bijzonder maken.

Zo was er een wijnproeverij van Mi Vino en was bakkerij Olink aanwezig met z'n landelijk bekende oliebollen. Er kon geproefd worden bij de Graaf seafood, de Groot groenten & fruit en zuivelhandel Ros. Voor inspiratie van de tafelsetting had Triade Party Rent een sfeervolle kersttafel ingedekt.

De Graaff linnenmode presenteerde de laatste trends op het gebied van tafellinnen met stijvolle kerststukken van Valentina bloemen. Voor de aankleding van de dinergasten hadden kinderkleding Kaats 2, juwelier Berk en ondermode van Alda bodyfashion voldoende tips & inspiratie.

"kerst event" "triade party rent" "bakkerij Olink" "mi vino wijnen" "popup store kaatsbaan"          "kerst event" "triade party rent" "bakkerij Olink" "mi vino wijnen" "popup store kaatsbaan"


festival strand & drakenbootfestival

Een druk festival weekend op de Haarrijnseplas in Utrecht Leidsche Rijn.  Slimme samenwerking tussen het "Festival Strand" en het "Drakenbootfestival". Zaterdag 7 september 2013 was de aftrap voor de eerste editie van Festival Strand. Heerlijke muziek van 2 brothers on the 4th floor en de dj's van Veronica. Zondag 8 september 2013 waren het de 35 teams van de drakenbootrace die voor het nodige spektakel op het water zorgden.

In het Strandpaviljoen bereidde the Chef met zijn koks voortreffelijke borrelhappen, dagverse kippendij-saté's met vers gebakken Turks brood en ambachtelijke worst van de BBQ. Ook de friet van biologische piepers, die ter plekke wordt gesneden, was speciaal voor Festival Strand geselecteerd. Een zeer geslaagd weekend.

 "festival strand" "haarrijnseplas" utrecht "leidsche rijn" "drakenbootfesitval" "tenten met food" uitgiftebuffet          "festival strand" "haarrijnseplas" utrecht "leidsche rijn"


House of Eutopia

Donderdag 25 juli 2013 was de officiële opening van "House of Eutopia" in het Zijdebalen theater in Utrecht. Tot zaterdag 21 september zijn er meerdere grote & kleine events te zien. Maak kennis met het huis van Filip Berte en beleef de 300-jarige geschiedenis van Europa opnieuw.

house of eutopia - zijdebalen theater- triade party rent - filip berte


diner in hortus van universiteitsmuseum

De oude Hortus in het Universiteitsmuseum aan de Lange Nieuwstraat in Utrecht is een bijzonder ambiance voor een diner. Chique ingedekte tafels met royale kandelaars in combinatie van de beuken houten Café de Paris bistrostoelen. Omgeven door tropische planten waan je je in een compleet andere stad.

diner - hortus - utrecht - universiteitsmuseum - triade party rent - bistrostoelen


SPRING, performing arts festival

SPRING Performing Arts Festival programmeert op de grens van theater, dans en performance. Het festival vond plaats van 16 - 26 mei 2013 en liet de meest recente ontwikkelingen en crossovers in de podiumkunsten zien. Voor een buitenfestival niet het allermooiste weer, maar de artiesten en performers laten zich er niet door afschrikken! Op diverse podia in de stad, met de Stadsschouwburg en het Lucas Bolwerk als centrale plaats.

podium - spring festival - triade party rent - ssbu - lucas bolwerk


Happietaria Utrecht feestelijk van start

Van 26 februari t/m 20 maart 2013 was Happietaria Utrecht een feit. Studenten & vrijwilligers zetten zich belangeloos in om met dit tijdelijke restaurant zoveel mogelijk geld op te halen voor een goed doel. Gelukkig voelen ze zich gesteund door de vele bedrijven die als sponsor optreden. Triade Party Rent steunt dit project jaarlijks in natura, door glaswerk, servies & bestek en keukenapparatuur ter beschikking te stellen.

Happietaria Utrecht 2013, Aleid Wolfsen, HMT, sponsoring Triade Party Rent, Daniel de Kruijf

Op maandag 25 februari 2013 is de officiële opening verricht door Aleid Wolfsen, burgemeester van Utrecht en tevens lid van het Comité van Aanbeveling van Happietaria Utrecht. Onder toeziend oog van enkele leden van het HMT (fotograaf Daniel de Kruijf)

Dit jaar gaat de opbrengst van Happietaria Utrecht naar een project in het West-Afrikaanse land Togo, waar de arbeidsomstandigheden in de visindustrie hard aan verbetering toe zijn.
 

Koek & zopie in Oud Maarsseveen

 Koek & Zopie op het ijs van Maarssen         

Voor de koek & zopie van Max was het een druk weekend. Alles was vrijdag al vroeg in gereedheid gebracht om omzet te knallen. Warme chocolademelk en Glühwein uit een Hotpot en natuurlijk lekkere warme hotdogs. Helaas kwamen er minder schaatsers dan gepland maar de sfeer zat er ieder geval goed in.