Kerstconcert Johannes Hospitium

De Lions Club Maarssen is al tien jaar betrokken als organisator van het kerstconcert voor het Johannes Hospitium in Vleuten. Gesteund door veel enthousiaste ondernemers uit Stichtse Vecht, die voor de sponsoring in natura zorgen. Een gevarieerd repertoire werd dit jaar door amateur en professionele musici ten gehore gebracht. De opbrengst uit kaartverkoop en sponsoring was voor deze jubileum editie maar liefst euro 12.000,=


Duurzaamheidshuis Beursvloer Stichtse Vecht

De derde beursvloer Stichtse Vecht op donderdag 6 november j.l. heeft een record van 178 matches opgeleverd tussen maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven. Voor Triade Party Rent was de deelname aan deze beursvloer een eerste kennismaking.

Stichting 750 jaar Vreeland kan op zaterdag 29 augustus 2015 rekenen op partymaterialen om het middeleeuwse dorpsfeest op het dorpsplein in Vreeland te faciliteren. En eerder dat jaar is de match met Kunstronde Vecht & plassen waarvoor we het glaswerk voor de openingstentoonstelling van het kunstweekend sponsoren.
Scouting Niftarlake tot slot, kan een grote hoeveelheid overtollig bestek komen ophalen voor gebruik in het clubhuis in Breukelen.

"We zijn met interessante matches naar huis gegaan en hebben een mooie brug geslagen naar maatschappelijke organisaties" aldus Mark van der Horst.

beursvloer Stichtse Vecht - Triade Party Rent - Mark van der Horst


Duurzaamheidshuis Stichtse Vecht

Op vrijdag 10 oktober j.l. hebben wethouder Jaap Verkroost en duurzame koploper Mark van der Horst van Triade Party Rent het digitale duurzaamheidshuis geopend.

Duurzaamheid is in de groene gemeente Stichtse Vecht een belangrijk thema. De gemeente geeft het goede voorbeeld door duurzaamheid als voorwaarde te stellen in het inkoop- en aanbestedingen beleid. Het openen van het duurzaamheidshuis was het slot van de week van de duurzaamheid.

Mark van der Horst - Triade Party Rent - dhsv.nl - duurzaamheidshuis - Jaap Verkroost - Stichtse Vecht          foto: Ria van Vredendaal


Oranje in de top

De oranje statafelafrokken hebben de jongens van het Nederlands elftal geholpen tot en met de halve finale. Helaas geen winst tegen de Argentijnen in de halve finale. Triade Party Rent is blij met de winst van de 28 jarige Lars Boom, hij won 9 juli 2014 de kasseienrit in de Tour de France. Hopelijk valt Nederland nog meer in de prijzen tijdens de Tour de France. De statafelafrokken zijn tijdens dit WK erg veel verhuurd en hebben daarom al aardig wat wasbeurten moeten ondergaan. De oranje statafelafrokken vallen op met hun opvallende kleur en zien er leuk uit tussen de kleuren rood, wit en blauw.

Wij juichen ook de renners van de Tour de France aan met de Holland bal. Hup Holland Hup!

Triade Party Rent - WK voetbal - Oranje - Voetbal - showroom - Partyverhuur               Triade Party Rent - WK voetbal - Oranje - Statafelafrokken - Voetbal - showroom - Partyverhuur


nieuwe stagiaire

MAARSSEN. Groen, groener, groenst. Voor Mark van der Horst van Triade Party Rent in Maarssen, aan de rand van Utrecht, is het een sport om zo min mogelijk afval te produceren. Nu de ondergrens in zijn bedrijf is bereikt, wil hij zijn kennis verder verspreiden.  "Ik ben Carlijn Huijbregts, eerstejaars MBO student Marketing & Communicatie bij het ID-College in Woerden en loop sinds 5 mei stage bij Triade Party Rent. Het is best wennen om als student ineens 40 uur per week stage te gaan lopen, toch wel wennen aan het werkritme. Tot nu toe heb ik het heel erg naar mijn zin bij Triade Party Rent. Ik ben begonnen met een rondleiding door het bedrijf. Daarnaast hebben mijn 3 collega’s: Mark, Frank en Richard mij ook het nodige uitgelegd. Erg leuk om hun enthousiaste verhalen te horen over hun dagelijkse werkzaamheden.

Naast het werken aan mijn opdrachten uit mijn stageboek krijg ik ook opdrachten van Mark. Zo heeft hij mij o.a. gevraagd om een aantal tweets per maand te bedenken tot en met eind dit jaar. Buiten dit heb ik ook al meegewerkt in het bedrijf. Elke dinsdag is bijvoorbeeld ‘’afwasdag’’. Ik help dan mee met al het vuile bestek en servies in de vaatwasser te doen. Ook ben ik al een aantal keren met de bakwagen mee op locatie geweest om spullen te brengen en/of halen. Ik heb ook al een keer een bestelling proberen klaar te zetten.

Het feit dat Triade Party Rent bewust bezig is met het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen spreekt mij zeker aan. Zelf was ik hier tot dusverre niet zo mee bezig maar doordat ik nu bij Triade Party Rent werk ben ik er wel bewuster over gaan nadenken. Tot nu toe vind ik mijn stage bij Triade Party Rent erg leuk."
 

artikel in AD Utrechts Nieuwsblad

MAARSSEN. Groen, groener, groenst. Voor Mark van der Horst van Triade Party Rent in Maarssen, aan de rand van Utrecht, is het een sport om zo min mogelijk afval te produceren. Nu de ondergrens in zijn bedrijf is bereikt, wil hij zijn kennis verder verspreiden.  MAARSSEN, zaterdag 12 april 2014. Groen, groener, groenst. Voor Mark van der Horst, eigenaar van Triade Party Rent in Maarssen, aan de rand van Utrecht, is het een sport om zo min mogelijk afval te produceren. Nu de ondergrens in zijn bedrijf is bereikt, wil hij zijn kennis verder verspreiden.

          artikel & foto door Monique Linneman - @MoniqueLinnem_


bijzonder jubileum

 Een bijzonder jubileum op zaterdag 1 maart 2014; onze collega Ad Vermeulen werd 65 jaar. Zijn werkplek en ons reclamebord naast de voordeur waren feestelijk versierd met balonnen en slingers. Het was een beetje dubbel feest omdat hij kort geleden zijn 10 jarig jubileum bij Triade Party Rent had gevierd.

Ad Vermeulen - 65 jaar - jubileum - Triade Party Rent  - balonnen          Ad Vermeulen - 65 jaar - jubileum - Triade Party Rent  - balonnen - feest


Triade Party Rent hoofdsponsor Happietaria Utrecht

 Al jarenlang is Triade Party Rent één van de grootste sponsors van Happietaria Utrecht. Happietaria is een tijdelijk restaurant dat elk jaar door een team enthousiaste vrijwilligers van studentenverenigingen wordt gerealiseerd om geld in te zamelen voor een goed doel. Deze restaurantformule bestaat al 17 jaar. Dit jaar heeft Happietaria in Utrecht maar liefst euro 38.200 opgehaald voor projecten van BiD Network en TEAR.

 Triade Party Rent faciliteert de keukenapparatuur, het bestek, het servies en het glaswerk van het restaurant. Mede dankzij Triade Party Rent is Happietaria elk jaar opnieuw een succes!

Happietaria Utrecht is op woensdag 5 maart feestelijk geopend door burgemeester Jan van Zanen van Utrecht, die in zijn speech het belang van dit initiatief nog eens extra onderstreepte. Met het uitrollen van de rode loper was het restaurant officieel geopend en werd er door de aanwezigen het glas geheven.

opening happietaria Utrecht door Jan van Zanen burgemeester van Utrecht