Happietaria Utrecht sluit af met een top opbrengst

Na vijf weken popup restaurant Happietaria, was het op donderdag 24 maart j.l tijd om te knallen met een vette party in Maggy Malou in Utrecht. Studenten, medewerkers, sponsoren en HMT waren zeer benieuwd naar de opbrengst. De bezoekers gingen compleet stuk bij het horen van de eindstand. In vijf weken tijd werd er een netto bedrag van euro 52.827,18 bij elkaar verdiend.

happietaria - triade party rent - studenten - popup restaurant - sponsoring - de lichtkring
 

met de Mobiele Wijnbar op event16

Jaarbeurs Utrecht is twee dagen het middelpunt van de evenementenbranche. Op Event16 laten aanbieders uit de branche zien wat er van concept tot uitvoering mogelijk is.

Voor Triade Party Rent een prima moment voor samenwerking met de Mobiele Wijnbar. De goede wijn en de juiste sfeer van de Mobiele Wijnbar passen prima bij ons Café de Paris festivalmeubilair.

Mobiele Wijnbar - Café de Paris - bistroset - festival - Triade Party Rent - Event2016 - Event16 - evenementenbeurs - jaarbeurs
 

blauwe enveloppe eruit, blauwe foliezak erin!

Bij Triade Party Rent is vergroenen van de bedrijfsvoering en reductie van de afvalberg een belangrijk issue. Door huurmaterialen te verpakken in grotere volumes heeft Triade Party Rent al veel winst geboekt om verpakkingsfolie verder te reduceren.

Maar we willen meer. Daarom hebben we recycling met “de blauwe zak” geïntroduceerd.
Nadat de opdrachtgever de huurmaterialen heeft uitgepakt gaat de schone plastic folie in een blauwe foliezak. Bij Triade Party Rent wordt het plastic folie door de afvalverwerker opgehaald en daarna verantwoord gerecycled.

Veel afnemers zijn klaar voor afval reductie. En wij zien het als een logische stap om de dienstverlening van Triade Party Rent en de vergroening verder uit te breiden.

blauwe zak - folierecycling - Triade Party Rent - glaskorven - hulkenberg - mvo - leven zonder afval - foliezak - recycling
 

beursvloer Stichtse Vecht

De vierde beursvloer Stichte Vecht staat gepland op donderdag 21 april a.s. Pauw bedrijven in Breukelen is hét middelpunt waar maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven elkaar ontmoeten. Het maken van mooie matches staat op deze middag centraal.

We hebben ons uiteraard meteen ingeschreven om kennis te maken met maatschappelijke organisaties en tegemoet te komen aan interessante vragen uit het maatschappelijk werkveld.
 

opening Happietaria Utrecht

Op woensdag 17 februari j.l. is Happietaria Utrecht feestelijk geopend door Kardinaal Eijk. In de voormalige zorginstelling van Careyn de Lichtkring in Tuindorp gaat een team van studenten & vrijwilligers een popup-restaurant runnen. Vijf weken lang kan hier worden gegeten en gedronken waarvan de opbrengst is bestemd voor het goede doel.

Triade Party Rent sponsort dit jaar wederom "in natura" en is verantwoordelijk voor het servies, glaswerk en keukenapparatuur. Tijdens de "grande" opening bracht Kardinaal Eijk uit een toost uit. Voorafgaand aan de opening nam hij zelf een kijkje in de keuken, het kloppend hart van Happietaria.

kardinaal Eijk, Happietaria Utrecht, toost, Triade Party Rent, studenten, sponsoring          Kardinaal Eijk, Happietaria Utrecht, de Lichtkring, Triade Party Rent, sponsoring
 

laatste stagedag Baris Sahan

Dinsdag 2 februari j.l. was de laatste stagedag van Baris Sahan. Voor zijn stage van de studierichting marketing & communicatie aan het Business and Administration College heeft hij bij Triade Party Rent een concurrentie analyse en een klantentevredenheid onderzoek uitgevoerd. Zijn stage is met twee mooie cijfers afgerond.

Baris Sahan, Triade Party Rent, Herenweg 64, Stagiarie
 

nieuwjaarsborrel

Het jaar begon traditioneel. Vrijdag 8 januari j.l. was personeel en aanhang uitgenodigd op de nieuwsjaarborrel van één van onze locaties. Smaakvolle amuses op stijlvolle borden en oogstrelende smaken in trendy glazen. De catering had flink uitgepakt.

Er werden handen geschud, teruggeblikt op het oude jaar en vooruit geblikt op nieuwe kansen. Het was een culinaire & vermakelijke avond en een prima start van het nieuwe jaar.

amusebord, amuse, Janskerk