jullie nieuwe huis is klaar

Het is zover, jullie nieuwbouwhuis in Utrecht Leidsche Rijn is klaar. Of de verbouwing van jullie knusse appartement in Utrecht Centrum is achter de rug. Natuurlijk wil je iedereen je nieuwe stekje laten zien. Maar je wil niet ieder weekend familie & vrienden over de vloer. Een housewarming organiseren en alle visite zoveel mogelijk in één bezoek. Tijdens een open huis kun je lekker uitpakken en heb je alle gasten in korte tijd. De vrije weekenden kan je lekker met z'n tweetjes doorbrengen.
 

uitnodiging

Ga je alle uitnodigingen versturen per email of ga je kaarten versturen via een handige site als kaartje-2-go of kaartenmaker. Helemaal in jullie eigen stijl met een personal touch en bezorgd door een postbode. Wellicht ga je via Social Media je uitnodigingen verspreiden. Wel oppassen voor Project X achtige praktijken.
  

handige tips

  • datum plannen; let op feestdagen en vader- moederdag en wel of niet in (school)vakanties;
  • rondleiding door je huis, zorg voor een opgeruimde indruk;
  • zorg dat alle gasten kunnen genieten; creëer een speciale speelhoek of speelkamer voor de kinderen;
  • zorg voor een externe rookplek; overdekt & droog, in de tuin of op balkon.


drank

De meeste gasten zullen tijdens jullie party voornamelijk wijn, bier of fris drinken. Zorg ervoor dat er voldoende van in huis is. Met de slijterij is veelal een afspraak te maken om ongeopende flessen retour te brengen. Vraag de plaatselijke drankenhandel of ze deze service ook aanbieden.
 

hapjes

Wat voor hapjes willen jullie serveren tijdens het thuisfeest. Wil je culinaire hoogstandjes bereid door een cateraar. Of wil je een bittergarnituur laten verzorgen door een catering bedrijf. Je kan natuurlijk ook prima zelf borrelhappen maken. Voorkom dat de gastheer & gastvrouw tijdens het feest te druk zijn met hapjes & drankjes en géén tijd hebben voor de gasten. Wellicht dat je alles kan uitbesteden aan een catering bedrijf. Of regel een neefje of nicht die tijdens het feest verantwoordelijk is voor de voedsel en de drank voorziening.
 

en dan

Als alle voorbereidingen achter de rug zijn ga je een boodschappenlijst maken voor het party verhuurbedrijf. Ga je zelf bierglazen en wijnglazen kopen of ga je glazen huren. En vergeet niet de borden en het bestek voor de hapjes. Als je woonkamer leeg is, is statafels huren aan te bevelen. Als je besluit om alles te huren scheelt het afwas en worden alle partymaterialen na gebruik weer netjes opgehaald. Je hebt het immers al druk genoeg.


Ga hier naar de bestelpagina voor het eenvoudig huren, statafels, stoelen en glazen