kerstborrel organiseren

Op locatie of thuis een kerstborrel of feestje geven? Dan wilt u uw gasten natuurlijk feestelijk verwelkomen! Met een paar mooi gedekte statafels en met mooie wijnglazen is de sfeer meteen al heel speciaal. Triade Party Rent uit Utrecht verzorgt met een uitgebreid assortiment de verhuur van alles wat uw borrel compleet maakt. Huur alles wat uw feest compleet maakt eenvoudig, voordelig en snel via onze webshop, of neem meteen even contact met ons op.

partyverhuur voor uw kerstfeest of diner

Pakt u het dit jaar groot aan, met een party of kerstdiner? Dan kunt u wellicht meer gebruiken dan een enkele stoel of statafel. Bij ons kunt u terecht voor de huur van tafels en stoelen, maar ook voor servies en keukenapparatuur. Een prachtig wit tafellaken en passende verlichting maken uw kerstborrel en feest helemaal compleet. En heeft u nog andere wensen? Laat het ons gerust weten.

kerst actie!

Plaats uw bestelling via onze webshop of maak een afspraak om persoonlijk geholpen te worden in onze showroom in Maarssen, nabij Utrecht. Bij Triade Party Rent helpen we u graag met het maken van een goede keuze. Vanzelfsprekend bezorgen we alles op een afgesproken dag en tijdstip netjes op uw feest locatie. En weet u wat? Uw borrel of feestje eindigt niet met de afwas. Als u servies huurt van onze party verhuur, halen wij de vuile vaat gewoon bij u op!

Triade Party Rent wenst u fijne feestdagen en een voorspoedig 2015!