Party verhuur Utrecht

Heeft u binnenkort een party gepland staan in Utrecht of omgeving van Utrecht? En bent u op zoek naar party verhuur Utrecht? Triade Party Rent helpt u zakelijk of particulier aan de juiste partymaterialen om uw thuisfeest of event te verzorgen.

Party verhuur online bestellen in regio Utrecht

Bij de organisatie van uw party, groepsdiner of evenement zijn er een heleboel zaken die geregeld moeten worden. Naast het vinden van een geschikte locatie en het plannen van een datum heeft u diverse partymaterialen nodig om uw gasten optimaal te kunnen voorzien. Denk hierbij aan tafels en stoelen voor uw gezelschap. Borden en bestek tijdens een sitting diner of passend servies bij een borrel of receptie. Ook uw keuken artikelen, koffie- en thee apparatuur kunt u gemakkelijk en snel online bestellen bij Triade Party Rent.

De voordelen van party verhuur bij Triade Party Rent voor u op een rij:


  • Sinds 1994 is Triade Party Rent een betrouwbare partij voor verhuur van partymaterialen;
  • Dankzij ons breed assortiment hebben wij (bijna)alles wat u nodig heeft;
  • Party verhuur in Utrecht, gemakkelijk en snel online te bestellen via onze webshop;
  • Materialen dichtbij af te halen nabij Utrecht (opslag in Maarssen);
  • Tijdbesparend omdat u het servies en bestek en glaswerk niet hoeft af te wassen;
  • Ruimte besparend omdat u geen grote opslag van meubels en dergelijke nodig heeft;
  • Voorloper op maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

Bekijk op een overzichtelijke wijze onze party verhuur materialen die u nodig heeft voor uw party, evenement of borrel in regio Utrecht. Bepaal wat u nodig heeft en maak uw keuze door direct uw bestelling te plaatsen. Triade Party Rent voor party verhuur in Utrecht en omgeving. U kunt natuurlijk ook telefonisch of per e-mail met ons in contact komen voor meer informatie of een persoonlijk advies.