Servies huren Utrecht

Heeft u iets te vieren of is er een andere gelegenheid voor een bijeenkomst? Misschien heeft u alleen kopjes en schotels nodig of wilt u complete servies huren in Utrecht. Triade party Rent is uw partij voor het huren van servies en andere partymaterialen in en rondom Utrecht.

Ruime keuze aan servies huren in Utrecht bij Triade Party Rent

Bij Triade Party Rent gevestigd in Maarssen (nabij Utrecht) heeft u een ruime keuze servies voor uw bijeenkomst. Wij hebben een compleet assortiment op voorraad. Van kopjes en schotels tot aan borden en een suikerpot. Welke items u ook nodig heeft, wij hebben het.

Na het ophalen of levering van het servies bij u op locatie kunt u deze direct in gebruik nemen. Ze zijn vooraf super schoon gewassen zonder strepen, hygiënisch verpakt en direct gebruiksklaar. U hoeft geen groot magazijn te hebben want opslag van het servies is niet nodig. Na afloop spoelt u het servies slechts af en halen wij het weer op of u kunt het langs komen brengen bij Triade Party Rent. Gemakkelijk, snel en scheelt dus een hoop rompslomp.

Onze servies is te huur in 4 verschillende stijlen:

  • Trendy porselein is uniek in strakke vormgeving en licht van gewicht;
  • Renaissance servies met klassieke accenten, licht gebogen randjes en reliëf in de borden;
  • Tijdloze witte Mosa hotel porselein;
  • Exclusieve Villeroy & Boch tafel servies.

Naast het huren van servies kunt u ook bij ons terecht voor het huren van glazen, bestek, tafels, stoelen en partymaterialen zoals koffieapparatuur en keukeninventaris. Triade Party Rent voor het huren van servies en andere partymaterialen in en rondom Utrecht. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies of het inplannen van een afspraak in onze showroom.