Statafels huren Utrecht

Heeft u binnenkort een feest of borrel bij u thuis in Utrecht en wilt u hiervoor statafels huren? Of misschien verzorgt uw wel een jaarlijkse receptie of bedrijfsborrel bij u op kantoor. Bij Triade Party Rent kunt u terecht voor het huren van statafels met of zonder tafelrok in regio Utrecht.

Het huren van statafels maakt uw feest compleet

Het huren van statafels voor uw feest of receptie is een groot pluspunt voor uw gasten en de juiste sfeer in de ruimte. Statafels biedt meer bewegingsvrijheid ten opzichte van de standaard tafels. Ook is het zo dat uw gasten zich sneller op hun gemak voelen in een grotere ruimte door de statafels. Kortom: Het huren één of meerdere statafels is een must bij uw feest of receptie.

Statafels bij Triade Party Rent worden gekenmerkt door:

  • Stevig en stabiel;
  • Hoge kwaliteit voor intensief gebruik;
  • Degelijke afwerking;
  • Inklapbaar
  • Robuuste vormgeving.

Statafel huren met bijpassende tafelrok

De inklapbare statafel kunt u net dat beetje extra’s meegeven door een tafelrok die past bij uw evenement. Onze tafelrokken zijn verkrijgbaar in diverse trendy kleuren, met of zonder strik. Wat uw thema ook is of welke kleuren u ook gaat gebruiken voor de inrichting van de ruimte. Een tafelrok maakt uw statafel huren in Utrecht bij Triade compleet.

Bestel vandaag nog gemakkelijk en snel al uw partymaterialen online. Triade Party Rent voor het huren van statafels, tafelrokken en overige benodigdheden in regio Utrecht. Voor een persoonlijke advies kunt u altijd contact met ons opnemen.