Stoelen huren Utrecht

U heeft gezocht op stoelen huren in Utrecht. Misschien wilt u als particulier stoelen huren voor uw feest of bijeenkomst, thuis of op locatie. Of wellicht komt u als ondernemer stoelen tekort voor uw presentatie of evenement. Bij Triade Party Rent kunt u snel en eenvoudig terecht voor het huren van diverse stoelen in regio Utrecht.

Waarom stoelen huren bij Triade Party Rent?

Het huren van stoelen voor uw presentatie of feest is een slimme zet. Zo heeft u geen opslagruimte nodig en hoeft u niet flink in de buidel te tasten voor de aanschaf van nieuwe stoelen. Indien u niet wekelijks gebruik maakt van een groot aantal stoelen biedt het huren van stoelen een mooie uitkomst. Dit is kostenbesparend en de stoelen kunt u eenvoudig en snel huren via onze webshop.

Triade Party Rent is gevestigd in Maarssen met een breed assortiment aan stoelen en overige party benodigdheden. Vanaf 1994 zijn wij gegroeid tot de betrouwbare verhuurbedrijf voor al uw partymaterialen in Utrecht en omgeving. Ook zijn wij landelijk voorloper op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

Triade Party Rent beschikt over een breed assortiment aan stoelen. Zo kunt u onder andere de volgende stoelen bij ons huren:

  • Klassieke barokstoel met rode of gouden zitting;
  • Café de Paris bistrostoelen;
  • Makkelijk zittende conferentiestoel;
  • Trendy Vivaldi stoelen;
  • Tijdloze klapstoelen met een chroom frame en kunststof zitting.

Antwoorden op de meest voorkomende vragen kunt u vinden onder F.A.Q. Voor al uw overige vragen of persoonlijk advies kunt u contact met ons opnemen. Triade Party Rent, voor het huren van al uw stoelen in en rondom Utrecht.