tafels huren utrecht

Houd u zich momenteel bezig met het organiseren van een groot feest, een bijeenkomst of diner bij u thuis in Utrecht of omgeving? Of wellicht bent u in regio Utrecht als cateraar, hotelmanager of restauranthouder op zoek naar een partner waar u voordelig goede tafels kunt huren. Bij Triade Party Rent in Maarssen bent u aan het goede adres voor het huren van tafels, stoelen en overige partymaterialen in en rondom Utrecht.

Ruime keuze in het huren van uw tafels in Utrecht

Bij Triade Party Rent in regio Utrecht kunt u terecht voor het huren van diverse tafels en overige benodigdheden. Of u op zoek bent naar handige inklapbare tafels met tafellinnen of naar de in het oog springende robuuste vaste tafels. Al onze tafels zijn verkrijgbaar in diverse formaten van groot tot klein. Ongeacht de grootte van uw feest, het aantal gasten of soort tafels die u nodig heeft, u vindt het bij Triade Party Rent.

U kunt onder andere de volgende tafels online bij ons huren:

  • Robuuste, vaste en inklapbare tafels;
  • Tafels met een vierkante, rechthoekige en ronde tafelblad;
  • Statafels en terrastafels;
  • Tafels met een rvs, wit, gelakt, grijs en zinken tafelblad;
  • Picknicktafels met picknickbanken;
  • Van kleine tot grote tafels tot maximaal 10 pers.

Ook voor tafellinnen en overige partymaterialen

Triade Party Rent is dé verhuurder voor partymaterialen in regio Utrecht. Naast het huren van tafels kunt u ook bij ons terecht voor het huren van tafellinnen, stoelen, servies, glazen en overige partymaterialen. Via deze website kunt u op overzichtelijke wijze een kijkje nemen in ons product assortiment.

Triade Party Rent voor het huren van tafels en overige partymaterialen in regio Utrecht. Neem contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijk advies.